Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
EJC 1i Bild
  • 1200 - 4700 mm
  • 1000 - 1200 kg
  • Με έναν συνδυασμό μικρών διαστάσεων και εντυπωσιακής απόδοσης, το μηχάνημα αυτό αποτελεί την προσαρμοσμένη συνολική λύση για τη βασική κατηγορία.
  • Διατίθεται ξεχωριστή επιλογή χωρητικότητας συσσωρευτή και ενσωματωμένου φορτιστή.
  • Ιδανικό για μικρές αποθήκες και περιορισμένους χώρους χάρη στη μικρή ακτίνα περιστροφής.

EJC 110i / 112i

Το τμήμα εισόδου στο stacker πεζού χειριστή έχει σχεδιαστεί εκ νέου από την Jungheinrich. Τα ευέλικτα ηλεκτροκίνητα stacker EJC 1i προσαρμόζονται σε σχεδόν κάθε εργασία. Τα πλεονεκτήματά τους επιδεικνύονται ιδιαίτερα σε μικρές αποθήκες με περιορισμένους χώρους, καθώς και σε στενούς διαδρόμους ανάμεσα σε ράφια. Από αυτό επωφελούνται κυρίως μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα ή επιχειρήσεις παραγωγής και βιοτεχνίας με περιορισμένους χώρους αποθήκης ή εργασίας. Η κατασκευαστική σειρά EJC 1i, όχι μόνο προσφέρει τα σημαντικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ιόντων λιθίου, π.χ. απουσία απαίτησης συντήρησης, δυνατότητα ταχείας και ενδιάμεσης φόρτισης, αλλά επίσης διακρίνεται για την υψηλή πυκνότητα ενέργειας. Αυτό επιτρέπει την τοποθέτηση ισχυρών συσσωρευτών μικρότερων διαστάσεων στο μηχάνημα. Έτσι απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα ενός πιο συμπαγούς και πιο ευέλικτου μηχανήματος σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές απόδοσης στην κατηγορία αυτή. Επιπλέον: Εκτός από τις διαφορετικές χωρητικότητες συσσωρευτών, στο EJC 1i διατίθενται για πρώτη φορά ενσωματωμένοι φορτιστές διαφορετικής ισχύος. Όπως και με τους εξωτερικούς φορτιστές, ο χρόνος φόρτισης μπορεί έτσι να μειωθεί σημαντικά. Το καίριο πλεονέκτημα: Ο φορτιστής που βρίσκεται μόνιμα στο μηχάνημα επιτρέπει την ευέλικτη φόρτιση σε οποιονδήποτε χώρο και αυξάνει τη διαθεσιμότητα.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJC 110i (E) 1.000 kg 2.000 mm 5,3 km/h 1.714 mm 24 V
EJC 110i 1.000 kg 4.300 mm 6 km/h 1.754 mm 24 V
EJC 112i 1.200 kg 4.700 mm 6 km/h 1.754 mm 24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;