Call4Service
210 2447800 Γραμμή εξυπηρέτησης
Φόρμα επικοινωνίας
Ενημερωτικό δελτίο
Header EJC 1bi
  • 1170 - 1970 mm
  • 1000 kg
  • Ιδανικό για τον χειρισμό ειδικών φορέων φόρτωσης και κλειστών παλετών.
  • Μικρή ακτίνα στροφής και χαμηλό ύψος κατασκευής για χρήσεις σε περιορισμένο χώρο.
  • Οι περόνες και το πλάτος μεταξύ των βοηθητικών βραχιόνων στήριξης ρυθμίζεται ξεχωριστά με προσαρμογέα και επομένως προσφέρει ευελιξία στις χρήσεις.

EJC 110bi

Το EJC 110bi είναι ο ειδικός στη βασική κατηγορία των ηλεκτροκίνητων stacker που οδηγούνται με βραχίονα χειρισμού. Στα ιδιαίτερα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται ο χειρισμός ειδικών φορέων φόρτωσης και κλειστών παλετών, καθώς και η εγκάρσια παραλαβή ευρωπαλετών. Τα φορεία περονών του EJC 110bi προσφέρουν τη δυνατότητα εγκατάστασης ειδικών, προαιρετικών προσαρτώμενων συσκευών, όπως γερανοί ή ανατροπείς βαρελιών. Επίσης οι χωρητικότητες συσσωρευτών και φορτιστών προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες. Με τον τρόπο αυτό, το σύγχρονο μηχάνημα ιόντων λιθίου καθίσταται ένας ειδικός στην επιχείρηση. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις και στη μικρή ακτίνα στροφής, το EJC 110bi παραμένει πάντα ευέλικτο, ακόμη και στον πιο περιορισμένο χώρο. Ως εργονομική πλατφόρμα ανύψωσης, είναι ιδανικό για τον εξοπλισμό μηχανημάτων. Επίσης το χαμηλό ύψος κατασκευής του επιτρέπει την καλή ορατότητα στις περόνες και στον γύρω χώρο. Με λίγα λόγια: Το EJC 110bi αποτελεί την ιδανική λύση για μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες χρειάζεται να μεταφέρουν ειδικούς φορείς φόρτωσης, κλειστές παλέτες ή ευρωπαλέτες σε εγκάρσια κατεύθυνση και να τα τοποθετούν σε αποθήκες.

Ιόντων λιθίου

Content Ιόντων λιθίου + Λογότυπο 5 χρόνια
Χωρίς καμία ανησυχία. Χωρίς συμβιβασμό.

Με το Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus, σας δίνουμε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση απόδοσης έως και 8 έτη στους υψηλής ποιότητας συσσωρευτές ιόντων λιθίου μας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στις εργασίες σας, χωρίς καμία ανησυχία.

100 % Εγγυημένη ικανοποίηση.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση είναι η σωστή για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εγγυόμαστε ότι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχική τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μέσα στους πρώτους 6 μήνες - χωρίς να αναφέρετε το λόγο.

Χαρακτηριστικά

Επισκόπηση μοντέλου

Model Φέρουσα ικανότητα Ύψος ανύψωσης ταχύτητα οδήγησης συνολικό μήκος Τάση μπαταρίας
EJC 110bi 1.000 kg 1.970 mm 5,3 km/h 1.714 mm 24 V

Σχετικά προϊόντα

Έχετε ερωτήσεις;